3 sfaturi care fiecare femeie care a pierdut in greutate împărtășește opinia

Posted on

Pierderea in greutate este greu. Nu e alb-negru, și nu este cu siguranță cookie cutter. Există lupte, eșecuri, și ori te-ar putea întreba: “De ce am început chiar? Există o lumină la capătul tunelului?” Dar, cu aceste povestiri de la femei care au atins succesul lor în toate modurile diferite, putem obține un puternic sentiment de speranță.

E o abordare diferită pentru toată lumea, și fiecare femeie combinație câștigătoare de instrumente este diferit. Acestea fiind spuse, există câteva teme comune pe care le-am observat din nou și din nou, cele pe care le pot pune în aplicare indiferent de tipul de corp, obiceiuri sau goluri. Ne-am intervievat femei care și-au pierdut între 25 și 225 de lire sterline; trei cele mai bune sfaturi lor (colectiv) au fost cu privire la mișcare, o alimentație conștient, și sistemele de sprijin. Vă vom lăsa să-ți spun exact cum aceste lucruri au lucrat în călătoriile lor și modul în care fiecare a contribuit la succesul lor de ansamblu.

Cu toate că unele femei într-adevăr a mers greu și au optat pentru șase sau mai multe zile de antrenamente, nu toată lumea nevoie de un astfel de program intens pentru a pierde în greutate. Este vorba doar despre mișcare mai mult. Pentru Katie, care a pierdut peste 200 de lire, iar Brooke și Hailey, care au pierdut fiecare peste 100, fiecare dintre acestea au avut drept să ajungă la 10.000 de pasi pe zi, de urmărire fie cu un Fitbit sau o aplicație. Stabilirea unui obiectiv realizabil, care echivalează cu doar mersul pe jos un pic in plus este realizabil și se poate adăuga în timp. De fapt, este unul dintre celebritate antrenor Harley Pasternak cele mai bune pierdere in greutate sfaturi-și aceste femei sunt dovada vie că funcționează.

fiecare femeie care a pierdut
fiecare femeie care a pierdut

Dacă sunteți deja oarecum activ, adăugând în unele mai multe programe de antrenament este important. Pentru Kara (care a pierdut 40 de lire), cheia ei era soi. “Sunt membru la un cuplu de studiouri de fitness locale în vecinătatea noastră, care oferă Spin, Barre, yoga, și clasele de circuit, de aceea, în zilele care lucrăm picioarele și prada noastră, voi lua o clasă cu un prieten Barré. în cazul în care cardio este în program, voi lua o clasă de spin. am mers cu cinci până la șase zile pe săptămână “.

Cu cât mutați mai mult, cu atât mai mult va deveni o parte din rutina de zi cu zi. “Îmi place să lucrez afară și s-au constatat de fapt, că a înlocuit-alimentar ca un excelent mod de a scapa de stres și de a face să mă simt în control”, a spus Hailey. “Într-o săptămână obișnuită, eu lucrez în patru până la șase ori și să încerce să-l păstrați în stare proaspătă și angajarea cât posibil.”
mânca mindfully

Cele mai multe dintre femeile care am vorbit, care a realizat o pierdere in greutate majore atribuit greutatea lor mai sanatoasa de a manca mai atent și alegeri conștiente. “Pregătirea mese la domiciliu este una dintre cele mai eficiente metode de a gestiona in greutate”, a declarat Brooke, dar, de asemenea, ea a menționat că “trebuie să fie ușor și plăcut sau nu se va întâmpla în mod consecvent.”

Caitlin, care a pierdut 25 de lire sterline, este de asemenea mai deliberată cu mâncarea și conștientă de modul în care corpul ei se simte atunci când ea mănâncă. “Eu încerc să mă permite să mănânce afară și am încredere în mine pentru a alege opțiunile pe care le cunosc îmi va permite să se simtă bine după aceea și să se oprească atunci când eu sunt plin. Eu încerc să verific cu mine cum ar fi,” Chiar vrei asta ? ‘ “Kara a avut sentimente similare. Ea a spus că ea POPSUGAR se concentreaza pe alegeri mai sănătoase, dar încă iubește alimente, astfel încât ea monitorizează modul în care opțiunile ei fac să se simtă fizic. “Dacă aș face se deda la o masă grea, nesănătoase, corpul meu reactioneaza acum prost, așa cum acesta a devenit atât de obișnuiți să curețe ingrediente, de aceea, mă găsesc luptă pentru a aduna energie sau mă voi simți pur și simplu bolnav, așa că am într-adevăr încetat să mai mănânce ceva ce știu este că va face să mă simt lent “.

“Este vorba despre a ști ce este bine sau rău pentru corpul tau, fiind conștient de ceea ce consuma, a declarat Kat, care a pierdut 40 de lire.” Atâta timp cât e de calorii sanatoase, greutatea se va stinge. “Vorbind de calorii sanatoase , o parte de a mânca în mod deliberat și conștient include fiind educați și de învățare la fel de mult ca tine poate despre mancarea. Taylor, o femeie care a pierdut aproximativ 25 de lire sterline, folosit că educația drept un avantaj în ei călătorie pierdere în greutate. “sunt conștient de mai opțiuni de calorii dense, cum ar fi grasimile sanatoase din unt de migdale, ulei de nucă de cocos, avocado, și eu sunt conștient să păstreze pe cei cu moderatie “.

Pentru Becca, era Weight Watchers, care au ajutat cu pierderea ei in greutate de 100 de lire. Ea a folosit comunitatea și app ca o modalitate de a rămâne pe drumul cel bun. “Puteți vedea uimitoare înainte și după poze, rețete și sfaturi”, a spus ea. “Este într-adevăr ajută să mă țină motivat.”

Brooke a găsit putere în comunitatea BBG, spunând: “Este abilitarea de a fi vulnerabile despre defectele noastre, împărtășesc obiectivele noastre, și majorete reciproc cu privire.” Ea a menționat că înainte de a găsi alte femei prin BBG, că ea a “transportat de o cantitate enormă de rușine” greutatea ei. “A fost eliberatoare sa dati drumul pe care și dau seama că nu am fost singur.”

Asigurându-se că aveți acel sprijin și nu se simt izolați este esențială pentru succesul pe care il veți vedea pe cont propriu de călătorie. Kara ne-a spus că ei “partener de responsabilitate” este persoana care o ține în frâu și o menține ei merge la “un 6 a.m. Spin sau un circuit de clasa unu până la de două ori pe săptămână.” Fie că este un cel mai bun prieten, alte semnificative, co-lucrător, părinte, sau un membru al familiei, aveți nevoie pentru a găsi pe cineva care poate deține te la răspundere și de a ajuta să obțineți prin orice fel de obstacole.

Pentru ambele Caitlin și Cait (care nu a fost încă o altă poveste uimitoare de succes pierdere in greutate), care a venit de la sprijin Tone It Up. La găsirea comunității pe Instagram, Cait a spus: “A fost prima data cand am dat seama, poate că pot face acest lucru și nu trebuie să fie tortură. Aceste fete au fost la fel ca mine.” Această identitate și de sprijin a ajutat Cait atinge obiectivele sale. “Am început să formeze noi obiceiuri, mă împinge spre noi culmi, încercând noi programe de antrenament, uneori, în lipsa, uneori strălucitoare, dar întotdeauna fiind susținute prin suișuri și coborâșuri mele. Am iubit de sprijin pe alții și iubit văzând fetele majorete mă pe!”

Caitlin a spus că “comunitatea TIU a fost un sistem total de sprijin pentru mine și încă mai este”, menționând că aceasta a extins mult dincolo de pierderea ei in greutate. “Femeile din comunitate sunt incredibile și va sprijini, încuraja, și ascultă pe măsură ce treci prin orice călătorie ești. Aceste femei împărtășesc prin sarcini din pierderi, căsătorii … Nu e doar în greutate, dar factorii emotionale, care de obicei sunt șoferii de obiceiurile noastre proaste. M-am dus la Tone It Up retragere 2015 în cazul în care am ajuns să întâlnesc o grămadă de femei am simțit că am știut deja de mai jos le pe Instagram, și eu sunt atât de fericit că pot să le numesc acum prietenii mei . “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *